HEDERA ZDRAVLJE IZ PRIRODE

Hedera su 100% prirodni proizvodi bez korištenja hemikalija i hemijske obrade u proizvodnom procesu. Pčelinji proizvodi (propolis, matična mliječ, pčelinja pelud) pripremljeni su u svom prirodnom obliku. Propolis je, recimo, za zdravlje izuzetno vrijedna smola koja se u prirodi nalazi u krutom obliku, a sadrži preko 300 spojeva. Otapanjem propolisa , pogotovo u alkoholu, gubi se znatan dio njegovih ljekovitih svojstava. Čak do 30 posto supstanci može ostati neotopjeno i nepovratno se izgubiti. Upravo zato stručnjaci iz Hedere su napravili proizvode koji će sadražavati sva ljekovita svostva pčelinjih preparata.

Nativni propolis, 60 cps

NATIVNI PROPOLIS jedno je od čuda prirode koje pomaže očuvanju i jačanju imuniteta na potpuno prirodan način. Naš NATIVNI PROPOLIS je jedinstven zato što je proizveden potpuno prirodnim putem, bez upotrebe ikakvih hemijskih sredstava, tako da ima maksimalan pozitivan efekt isto kao i u prirodi, što znači da ga možete koristiti dugoročno bez ikakve odgode uzimanja, a pojačano u vremenima vidljivog pada imuniteta.

PROPOLIS JE POZNAT I KAO “NARODNI ANTIBIOTIK” IZ RAZLOGA ŠTO DJELUJE NA ČITAV NIZ PROBLEMA KAO ŠTO SU PREHLADE, VIROZE ILI BAKTERIJSKA OBOLJENJA.

  • Ukoliko imate slab imunitet, često ste prehlađeni ili vam nedostaje energije, NATIVNI PROPOLIS će vam pružiti potpuno prirodnu zaštitu i podizanje imuniteta tako da ćete moći više vremena posvetiti sebi.
  • NATIVNI PROPOLIS je namijenjen: osobama koje su često prehlađene,osobama izloženim stresu,pojačano fizički aktivnim osobama,onkološkim i hroničnim bolesnicima,osobama koje se oporavljaju od bolesti.

 

Gastrocet, 60 cps

Probavne smetnje mogu narušiti kvalitetu života, bilo da se radilo o nelagodi nakon jela, osjećaju nadutosti,  zatvoru ili neugodnom zadahu kojem je uzrok gastritis. Probavne smetnje znaju biti toliko problematične da se niste u mogućnosti usredotočiti na bilo što drugo. 

GASTROCET JE DOBITNA KOMBINACIJA PROPOLISA I ĐUMBIRA JER PROPOLIS DJELUJE PROTUUPALNO DOK ĐUMBIR DJELUJE BLAGOTVORNO NA PROBAVNI SISTEM I TAKO POTIČU PRAVILAN RAD PROBAVNOG SISTEMA TE ŠTITE SLUZNICU PROBAVNOG SISTEMA OD OŠTEĆENJA.

GASTROCET je 100% prirodan proizvod namijenjen poboljšanju rada probavnog sustava.  Konzumiranjem samo 4 kapsule na dan Gastrocet omogućava vašoj probavi normalan i funkcionalan rad. To znači da će omogućiti vama da vjerujete svojoj probavi iako imate poslovni sastanak, spoj ili jednostavno želite vratiti kontrolu nad svojom probavom. Neugodni osjećaj u želudcu i neugodni zadah ili pak vjetrovi mogu imati prirodno rješenje.

GASTROCET je namijenjen: osobama koje imaju žgaravicu ili gastritis,osobama sklone mučninama tokom vožnje,osobama sa učestalim proljevima,osobama smanjenog apetita,osobama sa neugodnim zadahom,osobama koje muči nadutost,osobama koje imaju mučnine,osobama koje imaju zatvor,kod osoba sa Helicobacter pylori,kod GERB-a,kod osoba koje pate od grčeva ili napinjanja.

KONTAKT INFO

Delta Medical privredno društvo za promet proizvoda i usluga d.o.o. Sarajevo
Adresa:
Hifzi Bjelevca 138,
71000 Sarajevo, BiH
Telefon: (387) 33 765 300
Fax: (387) 33 765 301

ZDRAVLJE NADMAŠUJE SVA IZVANJSKA DOBRA TAKO ZNATNO DA JE ZDRAV PROSJAK ZAISTA SRETNIJI OD BOLESNA KRALJA

Artur Schopenhauer

Copyright 2014 Delta Medical.